Μοναδικότητα της Fresh Line

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ │ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΣΑΙ ΒΑΣΗΣ│ ΣΑΠΟΝΟΠΟΙΙΑ│ ΣΤΕΡΕΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Η Fresh Line έχει διατηρήσει στο κωδικολόγιο της αυθεντικές οικογενειακές σπιτικές συνταγές, όπως ξύδι μαλλιών για λάμψη, μείγμα λαδιών στα οποία έχουν εμβαπτιστεί εκχυλίσματα, σαμπουάν στερεάς μορφής και χειροποίητα σαπούνια προσώπου & σώματος

 

Τεχνικές παρασκευής σαπουνιού

Όλα τα σαπούνια της Fresh Line είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητα σε ευφάνταστα σχήματα και σχέδια. Με την πάροδο των χρόνων, έχουμε αποκτήσει μια μοναδική γνώση στη δημιουργία σαπουνιού που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, διεργασίες ψύξης και τεχνικές "τήξης και πήξης". Οι παραδοσιακές συνταγές σαπουνιού έχουν μετατραπεί σε περίτεχνα προϊόντα υψηλής ποιότητας. 
Η διαδικασία παρασκευής σαπουνιού περιλαμβάνει ζύμωμα, την ανάμειξη υγρού σαπουνιού με νιφάδες, την προσθήκη βοτάνων και αιθέριων ελαίων για τη βελτιστοποίηση του προϊόντος, ενώ τα φυσικά βουτύρα λιώνουν σταδιακά σε ξεχωριστά δοχεία. Τα χειροποίητα σαπούνια της Fresh Line με ήπιους αφριστικούς παράγοντες ενυδατώνουν, καθαρίζουν και τρέφουν την επιδερμίδα, ενώ το άρωμα από τα αιθέρια ελαία προάγει την αίσθηση της ευεξίας, μετατρέποντας το καθημερινό σας ντους σε μια εμπειρία αρωματοθεραπείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Βάση από Κρητικό Τσάι

Αντικαθιστούμε το απλό νερό με τσάι από 8 βιολογικά βότανα Κρήτης. Έτσι, ακόμη και η βάση των προϊόντων μετατρέπεται σε ενεργό συστατικό με ευεργετικές ιδιότητες.

Διατήρηση παραδοσιακών, σπιτικών συνταγών 

Τα μείγματα ελαίων εμποτίζονται με βοτανικά εκχυλίσματα για 30 ημέρες, έτσι ώστε να απελευθερωθούν τα δραστικά τους συστατικά. Το νέο μείγμα στη συνέχεια εμπλουτίζεται με μια ποικιλία πολύτιμων αιθέριων ελαίων για μια ολιστική θεραπεία.

Τα στερεά σαμπουάν παρασκευάζονται προσεκτικά με φυτικά έλαια, εμπλουτισμένα με θεραπευτικά εκχυλίσματα φυτών και φρούτων, αιθέρια έλαια, λεκιθίνη και Προβιταμίνη Β5 που θρέφουν και ενυδατώνουν τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να διαρκούν περισσότερο από τα κλασικά υγρά σαμπουάν και ιδανικά για να αντιμετωπίζουν τις διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών, αφήνοντας τα μαλλιά όμορφα, υγιή, απαλά και λαμπερά. Είναι 100% χειροποίητα, σε μορφή μπάρας σαπουνιού, όπου η φυσική σαπουνόμαζα αναδεύεται με το χέρι με θρεπτικά βότανα όπως λεβάντα, τσουκνίδα και ελίχρυσο που απελευθερώνουν όλες τις πολύτιμες ιδιότητες τους κατά την εφαρμογή. Όλα τα στερεά σαμπουάν σέβονται τη φυσική χλωρίδα του τριχωτού καθώς έχουν ένα ουδέτερο pH 5-6

Οι αναβράζουσες μπάλες παράγονται και ξεκαλουπώνονται μια μια στο χέρι, από ένα φρέσκο μείγμα σόδας & κιτρικού οξέως στο οποίο προσθέτουμε ενυδατικά έλαια και επιλεγμένα αιθέρια έλαια.  Η παραγωγή τους γίνεται αποκλειστικά όταν το επίπεδο υγρασίας βρίσκεται κάτω από 50% για διασφάλιση εξαιρετικής ποιότητας.