Κάρτα μέλους

Be a Fresh Liner!!
Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας και συγκέντρωσε πόντους από τις αγορές των αγαπημένων σου προϊόντων!

Προνόμια μελών loyalty card
Χρησιμοποιώντας την κάρτα μέλους μπορείς να συλλέξεις πόντους σε κάθε σου αγορά και να τους εξαργυρώσεις στα φυσικά μας καταστήματα! Για κάθε 1€ συγκεντρώνεις 5 πόντους!!

Πώς θα αποκτήσω loyalty card;
Επισκέψου το κοντινότερο Fresh Line κατάστημα ( βρες το εδώ ), συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής και παράλαβε απευθείας την κάρτα μέλους.

Πού μπορώ να τη χρησιμοποιήσω;
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου για να συλλέξεις πόντους από τις αγορές που πραγματοποιείς στα φυσικά μας καταστήματα αλλά και στις Online αγορές σου μέσω του site μας www.freshline.gr .

Φυσικά καταστήματα
Όταν επιλέξεις τα προϊόντα που επιθυμείς να αγοράσεις, ενημέρωσε στο ταμείο ότι διαθέτεις κάρτα μέλους ώστε να προστεθούν οι πόντοι από τη νέα σου αγορά.

Online αγορές
Επισκέπτης: Εάν θέλεις να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου ως «επισκέπτης» και διαθέτεις κάρτα μέλους, θα χρειαστεί να προσθέσεις τα προϊόντα που επιθυμείς στο καλάθι αγορών και, στη συνέχεια, στο στάδιο του check out, συμπλήρωσε τα ψηφία της κάρτας σου ώστε να προστεθούν οι πόντοι.
My Account: Εάν διαθέτεις ήδη προφίλ, κάνε log in και πρόσθεσε τα ψηφία της κάρτας μέλους σου ώστε να κερδίζεις πόντους σε όλες τις αγορές που ολοκληρώνεις μέσω του site μας.

**Οι πόντοι συλλέγονται βάσει αξίας των προϊόντων και όχι του τελικού ποσού του καλαθιού που ενδέχεται να συμπεριλαμβάνει μεταφορικά έξοδα και αντικαταβολή.

Πώς κάνω εξαργύρωση;
Η εξαργύρωση των πόντων μπορεί να γίνει μόνο στα φυσικά μας καταστήματα (εντός Ελλάδας). Μπορείς να επιλέξεις σε ποιο ποσό θα εξαργυρώσεις τους πόντους σου:
ΠΟΝΤΟΙ : 1.000 / ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ 15 €
ΠΟΝΤΟΙ : 2.000 / ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ 33 €
ΠΟΝΤΟΙ : 3.000 / ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ 55 €
* Οι πόντοι δεν μηδενίζουν στο τέλος του έτους απλά μεταφέρονται.
* Οι πόντοι δεν λήγουν.