Καλοκαιρινό Event στο The Mall Athens

Καλοκαιρινό Event στο The Mall Athens
27-06-2022

Καλοκαιρινό Event στο The Mall Athens

Η Fresh Line πραγματοποίησε καλοκαιρινό event στο κατάστημα της στο The Mall Athens!

Με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων της, η Fresh Line καλωσόρισε και επίσημα το καλοκαίρι την Πέμπτη 23/06 στο κατάστημά της στο The Mall Athens, σε άκρως καλοκαιρινό event!

Εκλεκτοί καλεσμένοι, influencers  και εκπρόσωποι του Τύπου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, έβγαλαν φωτογραφίες σε ζουμερά σκηνικά, αρωματίστηκαν και μεταφέρθηκαν νοερά σε έναν εξωτικό προορισμό!

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης δεν ήταν άλλοι από τα νέα, καλοκαιρινά λανσαρίσματα Mango και Mandarin & Orange! Οι συλλογές, που παράγονται με τη γνωστή ποιότητα της Fresh Line, κατέκλυσαν το χώρο και οι μυρωδιές ξεχείλισαν στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου!

Η συλλογή Mango περιλαμβάνει αφρόλουτρο & βούτυρο σώματος εμπλουτισμένα με βιολογικό έλαιο macadamia και αρωματικό νερό σώματος με φυσικά εκχυλίσματα. Η συλλογή Μανταρίνι & Πορτοκάλι περιέχει αφρόλουτρο & γαλάκτωμα σώματος και εμπλουτίζεται με αιθέριο έλαιο από Μανταρίνι Χίου & αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού!

Οι τέσσερις μοναδικές συνταγές των νέων, δροσερών The Locals Cocktails έδεσαν αρμονικά με το τροπικό κλίμα και τα ζωηρά χρώματα και δρόσισαν τους καλεσμένους καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Η τελευταία ολοκληρώθηκε με τις ευχές των καλεσμένων για τα 30 χρόνια Fresh Line!

#StayTuned καθώς στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας!