Φιλοσοφία Ανάπτυξης Προϊόντων

ΑΓΩΓΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ │ FRESH BAR │ΠΩΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΥΓΙ

Τα προϊόντα της Fresh Line χωρίζονται σε 2 κύριες κατηγορίες, κάθε μία με τη δική της ξεχωριστή φιλοσοφία προΐοντικής ανάπτυξης

 

Συσκευασμένες Θεραπείες
Εντατικές θεραπείες για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα βασισμένες στις αρχαίες Ελληνικές συνταγές βοτανοθεραπείας, αρωματοθεραπείας & υδροθεραπείας. Κάθε συνταγή αναπτύσσεται προσεκτικά με επιλεγμένα συστατικά προκειμένου να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της καθημερινής περιποίησης και ομορφιάς αλλά και εξειδικευμένες ανάγκες όπως η αντιγήρανση, οι ατέλειες, η ξηρότητα, η λιπαρότητα, οι ευαισθησίες, η τριχόπτωση κλπ.

Ξεκινώντας από τη βάση προϊόντων: Σε όλες τις συλλογές φροντίδας και περιποίησης μαλλιών, αντικαθιστούμε το νερό με τσάι από 8 βιολογικά βότανα Κρήτης, μετατρέποντας έτσι τη βάση του προϊόντος σε ένα ενεργό συστατικό με θρεπτικές, αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Η βάση στη συνέχεια εμπλουτίζεται με μια ποικιλία δραστικών συστατικών όπως πολύτιμα αιθέρια έλαια, θεραπευτικά φυτικά εκχυλίσματα, πιστοποιημένα βιολογικά φυτικά λάδια, φυσικά βούτυρα και βιταμίνες που προσφέρουν πολλαπλές ιδιότητες και παρέχουν ολιστική περιποίηση στα μαλλιά, το σώμα και το δέρμα. Η αποτελεσματικότητα των συνταγών βελτιστοποιείται με επιπλέον φυσικά συστατικά που έχουν κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, είτε με in-vivo είτε in vitro έρευνες, στο αντίστοιχο κοινό του προϊόντος, και τα συναντάμε στα προϊόντα για απώλεια μαλλιών, πρόωρη γήρανση του δέρματος, περιποίηση & αναδόμηση μαλλιών και άλλα.


 

 

 

Fresh Bar

Στο Fresh Bar θα βρείτε προϊόντα που βασίζονται σε φρέσκα υλικά από την κουζίνα και τον κήπο, όπως τα λαχανικά, τα φρούτα, το γάλα και το μέλι. Τα προϊόντα του πωλούνται με το ζύγι, στην επιθυμητή ποσότητα. Στο Fresh Bar μπορείτε να βρείτε μάσκες προσώπου, πιστοποιημένες από τον οργανισμό COSMOS, με σύντομη ημερομηνία λήξης που φυλάσσονται στο ψυγείο, δροσερά αφρόλουτρα σώματος με φυτικά έλαια και ενυδατικά γαλακτώματα σώματος, πλούσια βούτυρα και ευφάνταστα σαπούνια που πωλούνται φρέσκα στα καταστήματα. Το Fresh Bar είναι η πρωτοποριακή ιδέα της Fresh Line για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των πελατών μας που αναζητούν ευελιξία, άριστη σχέση ποιότητας τιμής και φυσικότητα.