Διαδικασία Παραγγελίας


Σας συνιστούμε, πριν την αποστολή της πρώτης σας παραγγελίας, να εγγραφείτε ως χρήστης της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να καταστεί πιο εύκολη και άρτια η εξυπηρέτησή σας.
 
Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ακολουθείστε βήμα-βήμα την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία:
Επιλογή Προϊόντων
Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε να παραγγείλετε και τοποθετήστε τα στο «Καλάθι Αγορών». Μπορείτε οποτεδήποτε επιθυμείτε και πριν την αποστολή της παραγγελίας να ελέγξετε το «Καλάθι Αγορών» σας. Στο «Καλάθι Αγορών» εμφανίζονται αναλυτικά ποια προϊόντα έχετε επιλέξει προς παραγγελία. Εδώ μπορείτε να αφαιρέσετε κάποιο από τα προϊόντα ή και να διορθώσετε την ποσότητα σε αυτά που τελικά θα παραγγείλετε. Από εδώ θα μπορέσετε να συνεχίσετε για να ολοκληρώσετε την αγορά σας ή να επιστρέψετε στο κατάστημα για να πλοηγηθείτε σε άλλες σελίδες και προϊόντα. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο κουπόνι έκπτωσης από κάποια προσφορά μας, θα πρέπει να δώσετε τον κωδικό του ώστε να υπολογιστεί η έκπτωση. 
Συμπλήρωση Στοιχείων Χρήστη. Εφόσον επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να παραγγείλετε, επιλέγετε «Επόμενο βήμα». Στην καρτέλα που εμφανίζεται καλείστε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Μπορείτε να επιλέξετε:
(α) ολοκλήρωση της αγοράς ως επισκέπτης, συμπληρώνοντας το email σας.
(β) χρήση λογαριασμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media account) (TBC)
(γ) άνοιγμα λογαριασμού
(δ) είσοδος στο λογαριασμό σας
Για να ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, απαραίτητα για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα σας. Τα στοιχεία αποστολής δύναται να αποθηκευτούν ώστε, την επόμενη φορά που θα πραγματοποιήσετε αγορές από το κατάστημα μας να μη χρειαστεί να συμπληρώσετε στοιχεία για την αποστολή τους.
 
Αποστολή Παραγγελίας
Εφόσον συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, επιλέγετε «Επόμενο βήμα». Στην καρτέλα που εμφανίζεται καλείστε να δηλώσετε τη διεύθυνση χρέωσης και παράδοσης των προϊόντων. Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης θα εμφανιστεί αυτομάτως η διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας, την οποία μπορείτε να τροποποιήσετε αν επιθυμείτε.
Στη συνέχεια επιλέγετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας και συμπληρώνετε τυχόν παρατηρήσεις που έχετε για την παράδοση αυτής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά την ενότητα Όροι Αποστολής.

Πληρωμή Παραγγελίας
Εφόσον επιλέξετε τον τρόπο αποστολής, επιλέγετε «Επόμενο βήμα». Στην καρτέλα που εμφανίζεται καλείστε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής και να συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία για την ολοκλήρωσή της. Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά την ενότητα Όροι Πληρωμής στην οποία περιγράφονται αναλυτικά οι τρόποι πληρωμής.
 
Επισκόπηση Παραγγελίας και Υποβολή
Κατά το τελευταίο στάδιο μπορείτε να κάνετε επισκόπηση της παραγγελίας σας έχοντας τη δυνατότητα να την τροποποιήσετε, αν επιθυμείτε. Κατά το στάδιο αυτό ενημερώνεστε για το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας, το οποίο συμπεριλαμβάνει το κόστος αγοράς των προϊόντων και τυχόν έξοδα αποστολής και πληρωμής της παραγγελίας. Πριν την υποβολή της παραγγελίας θα σας ζητηθεί να συναινέσετε ρητά με τους Όρους και Προϋποθέσεις.
 
Επιβεβαίωση Λήψης Αιτήματος Παραγγελίας
Μετά την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει, αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία παραγγελίας σας.
Το αυτοματοποιημένο αυτό ηλεκτρονικό μήνυμα, αποτελεί μόνον επιβεβαίωση ότι το αίτημα της παραγγελίας σας έχει παραληφθεί με το περιεχόμενο που αναφέρεται και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αποδοχή της παραγγελίας ή συνομολόγηση όρων πώλησης εκ μέρους της εταιρείας μας.
 
Επιβεβαίωση Αποδοχής Παραγγελίας
Εφόσον η εταιρεία μας διαπιστώσει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την ορθότητα της παραγγελίας, θα σας αποστείλουμε νέο ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο θα επιβεβαιώνεται η αποδοχή της παραγγελίας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Στο e-mail αποστολής υπάρχει ένας σύνδεσμος "tracking reference", που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε την παραγγελία σας στο site της εταιρίας courier ACS.
Εάν ολοκληρώσατε την παραγγελία σας σαν επισκέπτης, και γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας, εφόσον λάβετε το mail επιβεβαίωσης αποστολής αυτής.
Όταν κάνετε μια παραγγελία, λαμβάνετε δύο e-mails. Το πρώτο είναι η επιβεβαίωση λήψης του αιτήματος της παραγγελίας σας και το δεύτερο η επιβεβαίωση της αποστολής. Σε αυτό το δεύτερο mail, βρίσκεται το link που χρειάζεστε, για να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας στo site της εταιρείας courier ACS.
 
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ;
Εφόσον η παραγγελία σας έχει παραληφθεί, και με την προϋπόθεση ότι δεν είναι στο στάδιο της αποστολής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αλλάξετε την διεύθυνση. Στην περίπτωση αυτή είναι προτιμότερο να μας τηλεφωνήσετε στο 210-6022242, αντί να στείλετε e-mail.
Σημείωση: Στην ιστοσελίδα μας, παρέχεται η δυνατότητα διαφοροποίησης της διεύθυνσης χρέωσης από την διεύθυνση αποστολής, εφόσον επιθυμείτε η παραγγελία να αποσταλεί σε διαφορετικό προορισμό.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ;
Δεν υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε την online παραγγελία σας από κατάστημα.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ;
Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε την επιλογή να στείλουμε την παραγγελία σας σε διαφορετικές διευθύνσεις. Ωστόσο, αν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να την χωρίσετε σε τόσες παραγγελίες, όσοι και οι προορισμοί στους οποίους θέλετε να φτάσει.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;
Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα στοιχεία της παραγγελίας σας και ποια προϊόντα επιλέξατε, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ‘Λογαριασμό’ σας. Πατήστε επάνω στην ένδειξη ‘Λογαριασμός’, για να εισέλθετε στην σελίδα του λογαριασμού σας.
Στην συνέχεια, πατήστε επάνω στον αριθμό παραγγελίας. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS και με το tracking reference να δείτε την πορεία της.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Αλλαγές στην παραγγελία σας μπορούν να γίνουν από εσάς σε οποιοδήποτε σημείο, εφόσον βρίσκεστε στην διαδικασία παραγγελίας.
Μετά την υποβολή και πληρωμή της, δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές σε αυτήν. 
Σε κάθε περίπτωση, αν επιθυμείτε την ακύρωση ή τροποποίηση της παραγγελίας σας, μετά την υποβολή της και πριν την παράδοση των προϊόντων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-6022242 ή στο [email protected].

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ
Η τιμή των προϊόντων και τα έξοδα αποστολής εμφανίζονται σε Ευρώ και περιλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας  οποιαδήποτε στιγμή πριν από την αποστολή από την αποθήκη μας, χωρίς καμία επιβάρυνση. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως μέσω τηλεφώνου (+30 210 6022242) ή e-mail ([email protected]).